Home

Anne Van Gestel

Entraîneur personnel

Ik ben Anne, personal trainer en sportmasseur in Basic Fit Schelle.
Het is mijn missie om mannen en vrouwen te helpen op een veilige en gezonde manier hun fitnessdoelen te bereiken. Mijn focus ligt hierbij op gezond én lekker eten, duurzame resultaten en herstel.

Als tiener kreeg ik al eens een opmerking over mijn gewicht. Terugkijkend op die periode, was ik eigenlijk niet eens zo zwaarlijvig. Maar door iets veel te horen, begon ik dit ook te geloven en hiernaar te leven. Ik kwam op korte tijd veel bij en voelde me niet goed bij wat ik in de spiegel zag. En toen koos ik voor mezelf…
Samen met een personal trainer ging ik aan de slag. Ik werkte aan mezelf op fysiek en mentaal vlak en viel op deze manier maar liefst 12kg af op iets meer dan een half jaar tijd. En dat terwijl ik ook nog eens spiermassa opbouwde.

Steeds meer raakte ik gefascineerd door de fitnesswereld en startte ik uiteindelijk zelf aan de opleiding tot personal trainer. Ik behaalde in de tussentijd eveneens mijn diploma als sportmasseur om nog beter in te kunnen zetten op herstel. Oh, en we zijn nog lang niet klaar. Ik ben een echte voorstander van levenslang leren en leren van elkaar.

Nu ben ik hier voor jullie! Om vanuit mijn begrip en mijn eigen ervaring jullie naar de beste versie van jezelf te coachen.
Klaar voor de start?
Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie. Tot snel!

Cet entraîneur est actif dans les branches suivantes :

Bmore

Politique de confidentialité Politique de cookiesConditions Generales