Home

Sophie Janssens

Personal Trainer

Hi! Ik ben Sophie, coach bij Bmore Personal Training. 

Het is mijn missie om jou te helpen om de weg te vinden naar die fitte en gezonde levensstijl die je op lange termijn kunt volhouden en waar je je sociale leven niet voor hoeft op te geven. Want dat kan namelijk echt! Balans is alles.

 

Vroeger zorgde ik niet genoeg voor mezelf. Ik at wat ik wou, wanneer ik het wou, en ik had geen zin om te gaan sporten. Ik voelde me futloos en niet goed in mijn vel. Mijn gezondheid was niet mijn prioriteit en ik zocht mijn toevlucht dan ook vaak in quick fixes.

​Enkele jaren geleden vond ik plezier in beweging en fitness (want plezier in eten had ik al lang) en ik werd verliefd op krachttraining. Dit had een enorm positieve invloed op mijn leven. Ik kreeg meer energie, voelde me sterker en mijn zelfvertrouwen kreeg een flinke boost. 

Ik besloot me helemaal om te scholen. Inmiddels kan ik verschillende opleidingen op mijn palmares schrijven, waaronder personal trainer, voedingsleer, sportvoedingsadviseur en kindervoedingsadviseur. Ook nu school ik me nog altijd bij. Never not learning!

 

Om een lang verhaal kort te maken : ik sta 100% klaar om mijn kennis en enthousiasme met jullie te delen! Afvallen of spiermassa opbouwen? Jong of oud(er), absolute beginner of al gevorderd? Ik sta voor je klaar, om samen met jou dat next level te bereiken.

 

Today is an excellent day to start! Twijfel dus niet en contacteer me vrijblijvend voor meer informatie. Tot snel!

Deze coach is actief de volgende filialen:

Bmore

PrivacybeleidCookiebeleidAlgemene voorwaarden