Home

Nele Geusens

Personal Trainer

“Voor je je kind toevertrouwt aan een coach wil je natuurlijk meer weten over de persoon zelf. Wel, ik ben een zeer sportieve mama van 2 nog sportievere kinderen. Door onze lichamen stroomt het ’turn-bloed’. Als kleine meid ben ik zelf gestart met toestelturnen. Tot mijn 16de stond ik gemiddeld 16uren in de turnhal. Ondertussen zijn het mijn dochter en zoon die zich dagelijks in de turnhal bevinden, ook heb ik zelf 5 jaar toestelturnen gegeven aan de jongens.

Zelf ben ik altijd fanatiek bezig geweest met sporten, tijdens mijn studententijd ging ik fitnessen en lopen. Nadat ik mijn diploma Doctor in de Medische Wetenschappen behaalde ben ik gestart met body combat, body pump, body balance en trainde ik verder in de fitness en ook hield ik mijn looptrainingen op punt.

Begin 2022 heb ik de Power Women Masterclass gevolgd, en heb ik mijn focus gelegd op krachtraining en de juiste voeding in combinatie met de juiste mindset. Hier heb ik geproefd wat het is om als Personal Training te werken en heb ik de opleiding succesvol afgelegd.

Zoals jullie lezen, zie je dat ik al heel mijn leven in nauw contact ben met sporten, voor mezelf, mijn kinderen, de jongens op het turnen en nu dus ook voor jullie kinderen.

Ik wil jullie kind(eren) graag helpen met het verbeteren van hun sportprestaties. Dat kunnen verschillende sporten zijn. Op dit moment begeleid ik voetballers, zwemmers en natuurlijk ook turners. Ik kan helpen om kracht bij te winnen, lenigheid te verbeteren, coördinatie bij te sturen, explosiviteit te verhogen, uithouding en fitheid te verbeteren. Ik kan ook helpen bij het keuze van de juiste voeding, leren volhouden en doorzetten. Natuurlijk gebeurd dit alles in samenspraak met de ouders en worden jullie nauw betrokken bij hun avontuur met mij!”

 

Groetjes Joeri

PrivacybeleidCookiebeleid