Home

Mertens Geoffrey

Personal Trainer

Hallo, mijn naam is Geoffrey Mertens. Van kleins af aan ben ik een fanatieke sporter. Toen ik op 5-jarige leeftijd voor de eerste keer mijn voetbalschoenen aantrok, wist ik dat ik profvoetballer wou worden. Een beloftevolle toekomst werd echter in het water gegooid door allerhande blessures. Maar de passie, ambitie en grinta die ik had voor het sporten, konden ze me niet afpakken.

Vijf jaar geleden startte ik mijn lidmaatschap bij een fitnesscentrum. Het duurde dan ook niet lang voor ik verliefd werd op het bodybuilden. Ik heb in de loop der jaren dan ook veel ervaring opgedaan in verband met verschillende trainingstechnieken. Niet alleen het trainen an sich, maar ook het effect van voeding op het lichaam fascineerde mij enorm. Hierdoor ben ik dan ook de opleiding voedings- en dieetkunde gestart aan Thomas More.

Mijn ervaring als sporter, mijn opleiding als (toekomstig) diëtist en een gezonde portie ambitie, geven mij alle tools om mensen te begeleiden in hun weg naar een gezonde en evenwichtige levensstijl.
Dus, ben jij iemand die alles uit het leven wil halen en zich gezond wil voelen terwijl hij/zij het doet? Dan ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben om jou hierin te helpen!

En vergeet niet: “mens sana in corpore sano”. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Deze coach is actief de volgende filialen:

Bmore

PrivacybeleidCookiebeleidAlgemene voorwaarden