Home

Matthias Westhovens

Personal Trainer

Ik ben Matthias, 23 jaar en al sinds jonge leeftijd ben ik veel bezig met sport, dit voornamelijk met voetbal. Op mijn 17de werd er vastgesteld dat ik leed aan hyperlordose (een holle rug), waardoor mijn rugspieren zwaar worden overbelast. Door de rugpijn heb ik dan ook besloten om te stoppen met sporten. Omdat de rugpijn alleen maar erger werd en ik nog heel jong was, besloten we dat ik naar de revalidatie moest om de spieren te versterken en meer in balans te brengen. Nadat de dokter mij vertelde dat ik heel mijn leven mijn buik- en rugspieren ga moeten trainen omdat ik anders meer last ga krijgen, ben ik hier ook niet mee gestopt en train ik 2x per week mijn core.
Nu ben ik al 2 jaar opnieuw begonnen met voetballen, atletiek en ook calisthenics, dit is een vorm van krachtsport met eigen lichaamsgewicht.
Ondertussen heb ik van mijn hobby mijn passie gemaakt en wil ik andere helpen om hun sportieve doelen te bereiken of te verbeteren. Ik hou mij vooral bezig met afvallen, spieropbouw, lage rugpijn en HIIT trainingen. Daarnaast maak ik op maat gemaakte voeding- en sportschema’s voor iedereen.
Ben je geïnteresseerd? Stuur zeker een bericht!

Deze coach is actief de volgende filialen:

PrivacybeleidCookiebeleid