Home

Liebens Sien

Personal Trainer

Ik ben Sien Liebens, 20 jaar en woon in Hoeselt. Als kind was ik al heel erg actief in de sportwereld. Vanaf 5 jaar in de turnwereld. Turnen was en is nog steeds een passie voor mij. Deze sport heb ik dan ook 13 jaar lang uitgeoefend. Sinds januari 2019 ben ik aan de slag gegaan als turn lesgeefster bij Turnkring Bilzen om mijn kennis door te geven aan kinderen.

Op 11 jarige leeftijd ben ik gestart met voetbal. Hier keek ik heel erg naar uit. Tot op heden doe ik nog steeds voetbal in eerste provinciale . Dit met heel veel plezier en passie. Ik heb enkele jaren de sporten voetbal en turnen gecombineerd. Wegens tijdsgebrek heb ik moeten kiezen en uiteindelijk toch voor voetbal gekozen. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Mijn middelbare studies bracht ik door op de sportschool in Hasselt. Met de keuzesport turnen. Zo kon ik toch mijn beide passies blijven combineren.

Sinds juni ben ik afgestudeerd als leerkracht lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie. Ik ben gespecialiseerd in afvallen, fitter worden en functioneel trainen. Ik ben reeds 2 jaar actief bezig in de fitness. Dagelijks houd ik me bezig met het onderhouden van mijn eigen lichaam. Daardoor ben ik zelf fitter en slanker geworden dan enkele jaren geleden. Ik weet dus als de beste dat als je ergens voor werkt dit zeker en vast ook beloond zal worden. Met de juiste ingesteldheid kan jij je doelen bereiken. Ik kijk er naar uit om samen met jou een schema op maat op te stellen zodat we een goed resultaat zullen bekomen.

Deze coach is actief de volgende filialen:

Helaas, deze coach is nog niet actief in een filiaal...

PrivacybeleidCookiebeleid