Home

Kristof Dierckx

Personal Trainer

Mijn naam is Kristof Derickx, 31 jaar woonachtig te Pelt. Ben blij dat ik nu deel uit maakt van het Bmore team, want het was al een hele tijd een droom om als personal trainer te starten dus bij deze is het werkelijkheid geworden. Eindelijk van mijn passie mijn beroep kunnen maken.

Een 8 tal jaar geleden ben ikzelf met fitness begonnen, maar had al snel door dat ik niet voorruit ging en heb toen zelf de stap genomen om samen met een coach te werken om zo men doelen te bereiken. Mijn doel was meedoen aan een bodybuilding wedstrijd en dit is me ook gelukt. Met de juiste mindset kan je al uw doelen bereiken.

Ondertussen zeer sportief gedreven en al vele jaren actief bezig met fitness en voeding. Het is een levensstijl geworden. En vind het leuk om andere mensen in beweging te krijgen en ook om hun levensstijl te veranderen. En ik ben ervan overtuigd dat je met een aangepast voedingspatroon en gericht sporten je jezelf beter en gelukkiger gaat voelen. Graag wil ik jullie daarbij helpen om al u doelen samen te bereiken. Is het voor spieropbouw, kracht, afvallen of enkel voor voeding? Ik help je graag met alles verder. Door persoonlijke schema’s samen op te stellen en doelgericht samen met jou te trainen gaan we je doelen zeker behalen. Je kan het zien als een investering, als je nu goed met je lichaam omgaat krijg je dit er later dubbel en dik voor terug. Graag ga ik met u in zee om zo samen een betere levensstijl te creëren. Dus aarzel niet om met mij contact op te nemen, je kan me ook terug vinden in basic-fit Peer.

Deze coach is actief de volgende filialen:

PrivacybeleidCookiebeleid