Home

Jarno Deville

Personal Trainer

Hallo! Mijn naam is Jarno, ik ben 24 jaar en woon in Oplinter naast Tienen. Sport is al heel mijn leven een belangrijke factor geweest. Ik ben sinds mijn jeugd al actief bezig met verschillende sporten, van zwemmer tot voetballer bij mijn lokale club, later ben ik ook met fitness en krachttraining begonnen.

In die laatste sportdiscipline heb ik mijn passie gevonden, 4 jaar geleden heb ik mij laten overtuigen door vrienden om ook een abonnement in de lokale sportschool te nemen. Eerst was ik sceptisch omdat ik me geïntimideerd voelde door de mensen die al langere tijd met fitness bezig waren, maar eens dat ik zelf resultaten zag van mijn trainingen was ik meteen verkocht.
Na 4 jaar zelf te trainen heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken. Daarom heb ik ervoor gekozen om te starten als Personal Coach en hiervoor een cursus te gaan volgen. Nu ik hiervoor geslaagd ben wil ik mij blijven bijscholen en deze kennis en mijn eigen ervaring gebruiken om mensen te helpen met hun persoonlijke doelen! Denk jij er aan om ook te starten met fitness en je levensstijl te veranderen maar je weet niet juist hoe? Of ben je zelf al aan het trainen en wil je graag jezelf naar een hoger niveau tillen? Dan kan je altijd mij terecht voor de juiste begeleiding of schema’s!

Deze coach is actief de volgende filialen:

Bmore

PrivacybeleidCookiebeleidAlgemene voorwaarden