Home

Anne Hurkens

Personal Trainer

Heyhey!

Mijn naam is Anne Hurkens, en met trots kan ik zeggen dat ik deel uitmaak van het B-more team! Mij kan je vinden in Basic-Fit Lanaken.

In 2015 ben ik zelf begonnen met fitnessen, het eerste jaar deed ik alleen cardio en wat buikspieroefeningen. Maar al snel merkte ik dat dit voor mij te eentonig begon te worden. Ik ondervond dat er voor mij meer in zat en ik er ook meer uit wou halen. Omwille van deze reden ben ik begonnen met krachttraining. Dit doe ik oprecht echt graag en zag er al heel snel vooruitgang in. Voor mij is het ook echt een uitlaatklep! Vanaf een bepaald moment vroegen steeds meer mensen mij of ik ook trainings- en/of voedingsschema’s maakte. Maar helaas was mijn kennis daarin te beperkt.

Ik merkte dat ik nog meer wou. Ik wou mijn passie delen met mensen, mensen motiveren en mensen helpen naar een gezondere levensstijl. Dit was (en is) voor mij een droom. Een droom die ik wou (en wil) nastreven.
Om mijn droom te kunnen waarmaken ben ik opzoek gegaan naar een opleiding als Personal trainer, en deze heb ik met succes voltooid. Heb mijn diploma Personal trainer behaald.

Ik wil graag mijn passie met jullie delen. Samen werken aan een gezondere levensstijl waarin gezonde voeding en beweging centraal staan!
Ik ben er helemaal klaar voor om jou te helpen en te motiveren, en zo jou doelen samen te kunnen waarmaken!

Ben je er klaar voor?
Of heb je toch nog vragen?
Twijfel dan zeker niet en spreek mij aan in de club of stuur mij een berichtje!

Tot snel!

Deze coach is actief de volgende filialen:

Helaas, deze coach is nog niet actief in een filiaal...

Bmore

PrivacybeleidCookiebeleidAlgemene voorwaarden