Home

Aline Buntinx

Personal Trainer

Mijn naam is Aline Buntinx.
Ik help vrouwen transformeren, zowel op fysiek als mentaal vlak, met blijvend resultaat, zonder crash dieet en schrik voor intimidatie in de fitness.

Van kinds af aan keek ik heel graag naar actiefilms met vrouwen in de hoofdrol. Zij waren voor mij een soort rolmodel, iemand om naar op te kijken. Ze gaven mij een gevoel dat ik heel de wereld aan kon, want ook ik wou net als hun sterk en zelfzeker in mijn schoenen staan. Één van mij grootste heldinnen was, en is nog steeds, Lara Croft (Angelina Jolie). Al heel mijn leven kijk ik naar haar op! Toen ik als klein meisje voor het eerst de film had gezien was ik niet meer te houden, ik moest en zou alles kunnen wat zij kon. Sport zat van toen af al echt in mijn bloed. Mijn ouders moesten mij dan ook elke week naar de turn- en gevechtsport lessen brengen.

Naar mate ik ouder werd is ook de interesse voor fitness en voeding beginnen groeien. Vele vrouwen in mijn omgeving wouden snel gewicht verliezen en gingen daarvoor zwaar op dieet, hongerde zichzelf dagen aan een stuk uit en stonden uren aan een stuk op de loopband in de fitness. Vaak met een averechts effect tot gevolg.

Na zelf 4 jaar aan krachttraining te doen merk ik ook nog al te vaak dat fitness en krachttraining een echte mannen wereld is. Vele vrouwen durven ook niet naar het krachtgedeelte van de fitness uit schrik voor intimidatie.

Net om deze reden ben ik personal trainer geworden om zo andere vrouwen te helpen die willen afvallen en er wat strakker en fitter uitzien. Op een gezonde, duurzame manier met blijvend resultaat, zonder crash dieet en schrik voor intimidatie!

Mijn visie is om op een gezonde, leuke en vooral houdbare manier te transformeren. Zo wil ik vrouwen duidelijk maken dat diëten en fitness ook leuk en flexibel kan zijn. Dat ze zich niet dagen moeten uithongeren, al het lekkers volledig uit hun dieet moeten schrappen of uren op de loopband moeten staan om toch maar wat kilo’s op de weegschaal kwijt te raken! Om het beste uit zichzelf te halen, iemand te worden die met trots in de spiegel kan kijken, zelfvertrouwen heeft en zichzelf graag ziet!

Mijn missie is om mensen een levensstijl aan te leren waarin zij zelf de touwtjes in handen hebben en weten hoe ze op een flexibele manier hun droom lichaam kunnen creëren en behouden! Ik wil een positieve impact hebben op de manier van leven van iemand en niet enkel op de 8,10,12,… weken dat we samen aan de slag gaan.
Alles is op jouw tempo, maat, niveau en agenda om zo de beste versie van jezelf naar boven te halen!

Wil jij volledig transformeren? Wil jij je leven terug in handen nemen en je eigen rolmodel zijn?
Aarzel dan zeker niet om mij een berichtje te sturen via mijn sociale media @alinebuntinx, via mijn email: [email protected] of via mijn website www.alinebuntinx.be
Je kan mij ook vinden in de Basic Fit op de Hasseltweg in Genk!

Sportieve groetjes en hopelijk tot snel! ????

PrivacybeleidCookiebeleid