Starterplan

Wil jij je als zelfstandig personal trainer volledig kunnen focussen op het begeleiden van je klanten en tegelijk je onderneming doen groeien? Kies voor het Bmore Eliteplan en laat je marketing over aan experten.
Van een btw-nummer aanvragen tot het vinden van een geschikte locatie, deze handige gids begeleidt je stap voor stap bij de opstart van je eigen onderneming.
Eén centrale locatie om al je documenten te bewaren. Een businessplan of trainingsschema opstellen? Met onze templates gaat dat eens zo gemakkelijk!
Als personal trainer ken jij het belang van aangepaste kledij. Met twee zwarte T-shirts en een zwarte trui van Bmore kom jij professioneel voor de dag.
Personal training is geen sport, maar een levensstijl. Profiteer van exclusieve member kortingen op talloze merken, opleidingen en voedingssupplementen.
Vergroot je online klantbereik met een account op personalcoach.io. Wanneer bezoekers van het platform op zoek gaan naar een personal trainer, zal jouw naam bovenaan de resultaten verschijnen door het inzetten van extra budget.
Hoe kan je als personal trainer online opvallen en nieuwe klanten bereiken? Tijdens dit coachingstraject leer jij in 21 dagen de kneepjes van het vak.

Ben jij al als personal trainer aan de slag?

Zet de volgende stap en laat jouw onderneming groeien met een van onderstaande pakketten.

Klaar om te beginnen met het Bmore starterplan?