Eliteplan

Wil jij je als zelfstandig personal trainer volledig kunnen focussen op het begeleiden van je klanten en tegelijk je onderneming doen groeien? Kies voor het Bmore Eliteplan en laat je marketing over aan experten.

Kiezen voor Bmore, dat is kiezen voor topcollega’s, kortingen op relevante opleidingen én werkgelegenheid in de Vlaamse Basic Fit-filialen. Voor Jarno Deville waren dat alvast meer dan genoeg redenen om ons team te joinen! Benieuwd naar zijn ervaring? Ontdek het in deze video.

Wat zit er allemaal in het Eliteplan?

Kies je voor ons Eliteplan? Dan geniet je in één weg van al onze diensten. Zowel de voordelen van ons Starter- als Groeiplan zitten in het Eliteplan vervat. Triple win dus!

Het Starterplan biedt je een A tot Z stappenplan, trainingsschema’s, member kortingen, Bmore merchandise en tal van andere services. Ontdek er hier alles over. 

Een eigen website is inbegrepen in ons Groeiplan. Bovendien geniet je van een-op-een marketingtraining met onze digitale experten om jou als personal trainer online op de kaart te zetten. Meer informatie over het Groeiplan vind je hier.

Besteed je online marketing volledig uit aan onze ervaren professionals zodat jij meer tijd en energie krijgt om te focussen op waar je écht goed in bent.

Bespaar tijd én geld in je zoektocht naar nieuwe klanten met online marketing automatisation tools als LearnDash, Loom, Vimeo, WooCommerce en Zapier.

Ben jij al als personal trainer aan de slag?

Zet de volgende stap en laat jouw onderneming groeien met een van onderstaande pakketten.

Ben je nog geen personal trainer?

Dan kan je een opleiding bij ons volgen.

Klaar om te beginnen met het Bmore eliteplan?

Bmore

PrivacybeleidCookiebeleidAlgemene voorwaarden